Badrum mitt i prick

Lagom till 3-fikat tänkte jag passa på att bjuda er på ännu mer hemnet-inspiration. På Bältgatan i närheten av Karlaplan här i Stockholm finns nu nämligen en exklusiv etagevåning till salu. Där återfinns dessa M A G I S K A våtutrymmen. Är du sugen på att få se mer av bostaden hittar du bostadsannonsen HÄR.

Dessa badrum måste få kommenteras. Men vart ska jag börja, tänk att så mycket fint kan rymmas på så liten yta. För det första älskar att man satsat fullt ut på mässingdetaljer (notera att till och med spolknappen är förgylld!). Marmorn är magisk. I duschen har man på ett naturligt sätt fällt in ett hyllplan i väggen i samma storlek som marmorplattorna och den dolda avrinningen ska heller inte skojas bort. Toasitsen är vägghängd (varför satsar inte alla som renoverar sitt badrum på detta?!). Nyansen på skåpluckorna är perfekt och dessutom har man utnyttjat takhöjden med förvaring ända upp till taket. Pluspoäng även för det. Behöver jag ens nämna att den här bilden åker direkt ner i inspirationsmappen skapad för kommande renoveringsprojekt?

Badrummet på övre plan går inte heller av för hackor. Temat är detsamma och är det inte en spegelvägg i duschrummet jag ser så säg? Kanske inte jätte praktiskt men ack så snyggt…

Bilder lånade av lagerlings.se

Inlägget Badrum mitt i prick dök först upp på Emelie Ekman - 34 kvadrat.

  • Love
  • Save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...