emiliaolsson.fyradimensioner.se

emiliaolsson.fyradimensioner.se · Mar 12, 2016

Våra Skånska Hem


Har ni hört talats om den nya appen, eller för den sidan deras hemsida? HD- Sydsvenskan har äntligen satsat ordentligt på våra hem, att uppmärksamma det stora intresset som faktiskt finns! Appen går ut på att titta in till Skånska hem, vilket passar bra in på bloggen här då vi är ett helt gäng skånetjejer. En riktigt bra idé och jag hoppas ni upptäckt appen, om inte så gör ni det nu!

Det finns ju så otroligt många läckra hem, människor med kreativa sinnen och som dessutom utför dessa är helt grymma! Det behövs mer positiva nyheter i den här grymma värld som vi lever i. Därför tycker jag det är extra roligt att HD-Sydsvenskan öppnat upp för det här. Inredning handlar så mycket om ideér, en idé man kan få mitt i natten som man egentligen bara måste gå upp o förvandla till verklighet… Det kan vara att flytta soffan till en annan sida av rummet, till att ställa en lampa i ett annat fönster. Eller så kommer vi till de stora bitarna när man vill ändra fägnyans, renovera köket eller något annat stort som man inte kan göra bums. Det är den driftkraften man får när idén har kommit till en, det är de jag tycker är så inspirerande! Hur kul är inte det att en tidning, som egentligen bara förmedlar nyheter nu satsar stort på våra skånska hem! I love it! Tänkte bjuda på lite favoritbilder från appen denna lördagseftermiddag.

Ett gammalt missionshus i Ängelholm har förvandlats till en riktig dröm!

Ni kan läsa mer om detta hemma hos reportage på Himmas App. Så ladda nu ner den nu!

Nu ska vi göra oss fina inför kvällens gala. Hoppas ni får en bra lördagskväll! Många sitter garanterat bänkade framför tv;n det är ju Mello final!!!

Inlägget Våra Skånska Hem dök först upp på .

View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...