Quantcast

Emily Joansson

http://www.mini-emily.blogspot.com/

Jag heter Emily Joansson och är 22 år. Jag bor för tillfället hemma i Åhus, där jag är uppvuxen. Inom väldigt snar framtid vill jag utbilda mig inom ekonomi och marknadsföring. Omkring mig har jag en fantastisk fin familj, pojkvän och vänner som jag gärna spenderar mycket tid med. Mina stora intressen är mode, design, träning, fotografering, ledarskap och marknadsföring. Som en målmedveten, öppen och framförallt positiv tjej vill jag nu dela med mig utav allt detta och hoppas att Ni får en rolig och inspirerande läsning!

Following
 1. Following

  LisaPlace

  52k followers
  1. NYC SNAPS
  2. TUTORIAL: SMOKY NUDE MAKE UP WITH MAYBELLINE
  3. SUEDE FRINGE
 2. Following

  Fashion Squad

  275k followers
  1. A lovely apartment in Paris
  2. Céline Pre-Fall 2015
  3. Contrasting Colors