En blommig tekopp

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Hur man bakar världens godaste vaniljmuffins. Hur jag försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor. Hur mycket jag avskyr Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Hur hårt mitt hjärta klapprar för loppis och svunna tider. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding. Vill du kontakta mig? Maila till [email protected]

Following
 1. Following

  Elsa Billgren

  10k followers
  1. FRån kl 8 till kl 22 en onsdag
  2. Säg hej till nya bloggen!
  3. Svar på era kommentarer, del 15
 2. Following

  The cherry blossom girl

  56k followers
  1. 29.05.15
  2. L’Extase
  3. Chrysoprase