Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

En ph.d. bliver til

enphdblivertil.blogspot.dk
Kære læser. Velkommen til min blog - dejligt at du kigger forbi! 1. september 2014 begyndte jeg mit nye liv som ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet. I den forbindelse har jeg oprettet denne blog, som vil tage jer med i processen, når min ph.d.-afhandling bliver til i løbet af de næste tre år. Jeg er uddannet tolk og translatør i tysk, ansat på Institut for Erhvervskommunikation, og mit ph.d.-projekt omhandler undertekster og kognitive processer (læs mere om mit projekt i det første blogindlæg). Bloggen kommer til at skildre mine tanker og oplevelser i ph.d.-processen, men vil også indeholde tanker om universitetet og dets studerende i dag. Og så kan det nok ikke indgås, at bloggen bliver præget af sprog, herunder særligt tysk. Men lad det ikke skræmme dig væk! Du er meget velkommen til at smide en kommentar, når du har været forbi. Jeg håber, du har lyst til at følge med :-)
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...