Entre núvols de cotó

entrenuvolsdecoto.blogspot.com/feeds/posts/default · Sep 21, 2013

Canvi d'estació! i... Llimonada! / Cambio de estación! y... Limonada!


Avui entrem oficialment a la tardor, estació dels colors taronges, marrons i vermells. Estació de les begudes calentes. Estació de les carbasses. Estació de les mantetes al sofà. Estació de la pluja. Estació de les fulles dels arbres... Us ve de gust entrar a la tardor? Aquí us deixo unes imatges inspiradores, per anar obrint boca. ^^
Hoy entramos oficialmente en otoño, estación de los colores naranjas, marrones y rojos. Estación de las bebidas calientes. Estación de las calabazas. Estación de las mantitas en el sofá. Estación de la lluvia. Estación de las hojas de los árboles... Os apetece entrar en el otoño? Aquí os dejo unas imágenes inspiradoras, para ir abriendo boca. ^^

{Foto via: Pinterest}

{Foto via: weheartit}

{Foto via: indulgy}

{Foto via: theberry}
I pels que encara no estigueu assimilant aquest canvi d'estació i no vulgueu que marxi l'estiu, us deixo amb una de les receptes que més he repetit aquest estiu!! LLIMONADAAA!
Y para los que todavía no estéis asimilando este cambio de estación y no queráis que se vaya el verano, os dejo con una de las recetas que más he repetido este verano!! LIMONADAAA!

És ben senzill: - Dos litres d'aigua. - El suc de dues llimones. - 5 cullerades soperes de sucre.
I el més important... BEN FRESQUET!!
Es muy sencillo: - Dos litros de agua. - El zumo de dos limones. - 5 cucharadas soperas de azúcar.
Y lo más importante... BIEN FRESQUITO!!
I si voleu donar-li un toc diferent a la llimonada, podeu afegir-hi trossets de fruites vermelles, com les maduixes, cireres, gerds... Deixar-ho macerar una estoneta a la nevera i prendre ben fresquet! Deliciós!!!
Y si queréis darle un toque diferente a la limonada, podéis añadir trocitos de frutas rojas, como las fresas, cerezas, frambuesas... Dejarlo macerar un ratito en la nevera y tomar bien fresquito! Delicioso!!!


Bon cap de setmana!
¡Buen fin de semana!View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...