Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Evita blogt...

boomblauwoogje.wordpress.com
Evita blogt... is - zoals de url het zo mooi weergeeft - onstaan als Boomblauwoogje. Een schoolopdracht. Een pagina maken rond het onbestaande woord 'boomblauwoogje' en dit zo hoog mogelijk in Google krijgen. I didn't win. Ik was wel goed voor brons. Ik richtte de blog dus op om mijn pagina in Google te laten scoren. Linkbuilding enzo. Ondertussen doe ik nog altijd aan linkbuilding, maar niet meer voor boomblauwoogje. Eerder omdat het een deel is van mijn professionele leven. De blog is nu gewoon van mij. Een uitlaatklep, een hobby,... noem het zoals u wilt.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...