Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

FELICIA ERICSSON - MAKEUP AND BEAUTY

feliciastylist.forme.se
FELICIA, 20 år Kontakt: feliciaewelina@hotmail.com Hej! Är en glad och driven tjej som är utbildad till Hår-Makeupartist på Drottning Blankas Gymnasium, Trollhättan. Är också Diplomerad Nagelteknolog - Req 2016. Jag Älskar allt med styling och försäljning att göra. Därför spenderar jag gärna hela dagarna i ett köpcentrum haha. Jag frilansar som Makeupartist till vardags, får olika slags jobb och jobbar lite överallt medan jag är undersköterska på ett äldreboende. I bloggen skriver jag allt ifrån min vardag som spenderas med killen jag älskar och är nyförlåvad med. Nytt mode, mina stylingstips, skönhet och även lite träning som är mina intressen! Har ni några frågor så tveka inte att kontakta mig eller kommentera här på bloggen!
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...