Hildur Blad

Förändra med färg

Jag slutar aldrig fascineras över färg och dess förmåga att förändra känslan i ett rum, eller hur en möbel kan kännas som ny enbart genom att byta kulör. Det är därför det är så fantastiskt roligt att trenderna just nu pekar mot mer färg i inredningen. Vi kommer sakta att vänja oss vid att se mer färg och allteftersom kommer fler och fler att våga välja något annat än vitt, grått, svart eller beige. Det är absolut inget fel på just dessa färger, jag gillar dom skarpt själv. Men en del gillar ju färg och nu när trenderna pekar mot mer färg kommer vi få se massor av inspirerande bilder på temat färg framöver. Kul!

Tidigare har Sadolin visat hur hemmafixare med begränsad budget kan göra en mini makeover i t.ex. hallen, arbetshörnan och sovrummet. Med om nån vecka lanserar de en ny kulörkollektion där de visar hur du kan förändra med färg i köket samt inspirerar till att måla möbler, snickerier och vägg i samma kulör. Riktigt effektfullt!

Gå en webbkurs – lär dig hur du kan förändra med färg

Inspiration i all ära – men hur vet du egentligen vilken kulör som passar in hemma hos dig och som skapar den känslan du är ute efter? För, det behöver ju inte vara den kulören som föreslås i en färgkarta. Och om det nu råkar vara så att du fastnat för blå, hur gör du för att hitta rätt blå – den som blir exakt sådär som du hade sett framför dig? Behöver du hjälp med detta? Jag har i dagarna smyglanserat nya webbkurser där vi går igenom just detta, hur du kombinerar färger och hur du gör för att hitta rätt kulör till väggarna. Här kan du läsa mer om kurserna.

Har du inte redan anmält dig till mitt nyhetsbrev så passa på att göra det nu. Maila [email protected] och skriv NYHETSBREV i ämnesraden så missar du inte när nya kurser släpps, erbjudanden och en dos inspiration, tips&trix och kunskap – enbart för dig som prenumererar på nyhetsbrevet. Mitt mål och förhoppning är att nyhetsbrevet ska bli något att se fram emot och från och med denna eller nästa vecka så kommer det dyka upp ett nyhetsbrev lite då och då.

Ett gammalt kök kan bli som nytt med några lager färg. Varför inte välja olika kulörer på över- och underskåp och känner du dig extra vågad kan du välja ytterligare en avvikande kulör på någon enstaka lucka eller lådfront. Att måla överskåpen i samma kulör som väggarna skapar en sammanhållen känsla i köket och lyfter fram föremålen.

Fullständiga kulörkoder: Smoked Oak F1.03.27 (undre skåpsluckor) Soft Blush C8.10.70 (några av lådorna) och Cool Mint N9.05.83 (övre skåpsluckor).
Fondväggen är målad med kulören Ocean Green, N8.40.21 Kulörerna finns i butik från och med vecka 37.

Pressbilder Sadolin

  • Love
  • Save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...