Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

FLASH PHOTO

flashphoto.blogg.se
Magdalena Blixt heter jag, är en glad och kreativ tjej på 25 år. Älskar kaffepauser, mode, Thailand och att fynda på loppis. Men när jag i somras vann min Canon har jag nu även blivit en ”fotonörd” och är helt förälskad i min kamera och i fotografering. Men förutom mitt stora fotointresse så är såklart min familj min kärlek. Sambo med min thaikille Aneek och tillsammans har vi vårt charmtroll Tino, född den 7 mars 2011. Så här i bloggen får ni följa mitt liv genom mina personliga foton & texter. Hoppas ni kommer trivas!
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...