Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Fröken MESS

elinsfunderingar.wordpress.com
För dig som precis tittat in här för första gången så är jag en relativt ung mamma till två grabbar, och blivande fru till deras pappa. Jag har nyligen blivit klar med min utbildning, och sladdat in i yrkeslivet, redo att göra rätt för mig flera decennier framåt. Jag tycker förstås om att skriva, om allt och ingenting. Drömmarna om en bok finns någonstans där i bakhuvudet, men jag lyckas aldrig få ro nog att sätta mig ner och börja plita ner mina tankar och idéer. Vilken dag som helst nu! Tills ses håller jag mig till att skriva i bloggform. Om vardagen, om jobbet, om livets stora och små händelser, och mina egna betraktelser. Allt möjligt, med andra ord.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...