Gekeuvel van een Kampeerboerin

minicampingdevisser.nl/blog · Jul 6, 2020

NIEUW: Winterkamperen

Het voorseizoen is niet geweest, wat het zou moeten zijn. Annuleringen, afmeldingen en omboeken waren aan de orde van de dag, want Zeeland zat op slot. Die periode komt niet meer terug, maar er komt een mooi alternatief voor in de plaats. In de winter van 2020 – 2021 kunt u op wintercamping De Visser in Zoutelande winterkamperen.

Zoutelande heeft in de winter voldoende mogelijkheden om de welverdiende vrije dagen door te brengen. Heerlijk uitwaaien. Gezellig op een terras van het strandpviljoen. Een etentje bij de haard in je favoriete restaurant. Genoeg te doen in Zoutelande. En verblijf je iets langer op de wintercamping? Bezoek dan de ijsbaan in Middelburg of het schilderachtige Veere met de leuke Kerstmarkt. Winterkamperen is dé manier om tot jezelf te komen. De rust van het Zeeuwse landschap draagt er aan bij!

Kamperen kan in alle seizoenen

Gemeente Veere heeft ter compensatie van de gemiste inkomsten in het voorseizoen van 2020 een mooi alternatief ingesteld. Minicamping De Visser mag de komende winter geopend blijven. En daar maken we graag gebruik van.
U bent in 2020 dus niet alleen hartelijk welkom in de zomer of de herfst, maar ook in de winter. U kunt van deze mogelijkheid gebruik maken om het winterkamperen eens te proberen.

Houdt de website in de gaten, want binnenkort volgt er meer informatie over het winterkamperen in Zoutelande!

Binnenkort meer informatie

Logeren op een wintercamping

In de winter van 2020/2021 wordt minicamping De Visser omgetoverd tot een wintercamping. Op die wintercamping staan 5 chalets waar u in deze wintermaanden en de bijbehorende vakanties gebruik van kunt maken. Geen gedoe met het opzetten van tenten en luifels, maar lekker gemakkelijk de koffer naar binnen, de kachel aan en genieten. Meer hoeft u er niet voor te doen…. O jawel: u dient natuurlijk tijdig aan te geven dat u wilt komen!

Laat het ons weten!

Binnenkort meer informatie

Het bericht NIEUW: Winterkamperen verscheen eerst op Camping De Visser.

View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...