Gekeuvel van een Kampeerboerin

minicampingdevisser.nl/blog · Jun 21, 2021

Winterkamperen in Zoutelande

We mogen weer !

Op herhaling

De ontheffing voor kleine campings laat het niet toe om gasten te ontvangen in de winter.
Door de sluiting van Zeeland in het voorjaar van 2020, kwam hierop een uitzondering. In de winter van 2020 – 2021 was het mogelijk om op minicamping De Visser te kamperen of logeren.

Hoewel veel gasten blij waren om even te verblijven in een andere omgeving, was de opkomst niet optimaal.
De corona-maatregelen gooiden nog steeds roet in het plan. Dus …. werd het verzoek in gediend om nogmaals het winterkamperen voor een keer toe te staan. En wat denk je: de beslissers in de gemeente Veere geven toestemming voor dit plan.

Ik kom, houd een plaats voor mij vrij!

Het DNA van Zoutelande

In de DNA zoektocht heeft de provincie elk dorp onder de loep genomen. De Scheepvaartroute van de Noordzee naar de Westerschelde ligt direct aan de kust. Dat zorgt ervoor dat je vanaf de dijk ineens getuige kunt zijn van de joekels van zeeschepen, die hun goederen binnenbrengen. Veel terrasjes brengen de gezelligheid in Zoutelande en bieden inwoners en toeristen de mogelijkheid te genieten van zon en uitzicht. In de duinen liggen nog bunkers die het verleden zichtbaar houden. De bunkers worden behouden en zijn te bezichtigen. En natuurlijk is Zoutelande bekend van het inmiddels bekende Marathonweekend, waarin duizenden sporters en hun supporters deelnemen aan één of meer disciplines in het weekend met als topper de Zeeuwse Kustmarathon van Burgh-Haamstede naar Zoutelande

In Zoutelande zeggen de inwoners “Het leven is hier “hewoon hoed” Zoutelande heeft de meeste zonuren van Nederland én een uniek – zuidelijk – strand: “de Zeeuwse Riviera”. Een echt duindorp waar de inwoners zich toerist voelen en zich vermengen met de vele Duitse en Nederlandse vakantiegangers. Leuke binnenwegen en fietsroutes over het platteland leiden langs boerderijwinkeltjes. Een rustig en veilig dorp waar jong en oud zich thuis kan voelen.

Het DNA van minicamping De Visser

Minicamping de Visser heeft alle ingrediënten in huis om haar gasten een unieke vakantieherinnering mee te geven. Onze kracht zit in de kleinschaligheid. Boer en boerin verwelkomen u nog zelf. Ze brengen u naar uw chalet of kampeerplaats. En helpen zelfs om de caravan op de juiste plaats te krijgen.
Geen plattegrond mee op de receptie en zelf op zoek naar je bestemming…. nee hoor, op minicamping helpen we u netjes waar dat hoort. Als u wenst zetten we de voortent zelfs voor u op. De kleinschaligheid maakt de camping een bijzondere veilige haven voor de kleinste gasten en hun ouders. De kindjes kunnen hier ongestoord en veilig spelen op het autovrije terrein. Papa en mama hebben op die manier ook wat meer “vrij”(heid).

De ruime plaatsen en goede kwaliteit van de voorzieningen bieden ook een mate van vrijheid. De keuze voor een tent, caravan, camper of chalet laten we graag aan u over. Zo ook de keuze voor privé-sanitair. Zo kan iedereen de vakantie maken, waar hij zichzelf het beste bij voelt.

Als het past doen we ook nog iets leuks met onze gasten, maar wij zijn niet in het bezit van een recreatieteam ….. dus er is geen activiteiten-kalender en toch gebeurt er altijd iets leuks!

Welk DNA zoek jij?

Een lange zoektocht dus naar een Zeeuws DNA. Maar als jij op vakantie gaat….. wat zoek jij dan? Of wat zoek je zeker niet? Ook zijn we erg benieuwd welke onderwerpen en mogelijkheden van minicamping De Visser jouw enorm aanspreken. Gewoon , omdat we daar nieuwsgierig naar zijn. Laat het ons weten!!

Het DNA zal je er niet mee veranderen … dat zit nu eenmaal vast aan ons. Maar we blijven toch altijd nieuwsgierig naar de beleving van onze gasten. Heel vaak komen daar de leukste ideeën uit voort.

TEKST OP BUTTON

Wintervakantie op de camping

Het winterkamperen wint terrein. De kampeermiddelen zijn inmiddels geschikt om in de winter in te vertoeven. In een volledig geisoleerde caravan of camper is het heerlijk kamperen in de winter.
De omgeving is daarintegen helemaal ander. Geen zonovergoten stranden met schaars gekleedde toeristen. Geen parasols boven de terrassen. Geen rij bij de ijsverkoop.
Nee, in de winter is er ruimte op het terras van het strandpaviljoen, liggen de dekentjes voor je klaar en geniet je er van een glühwein of warme chocolademelk. En bij vorst en ijs, is de schaatsbaan op de hoek van de straat.
Echt helemaal anders, maar ook leuk!

Ontdek het winterse Walcherse landschap tijdens winterkamperen. Kom jij het deze winter proberen?

Het bericht Winterkamperen in Zoutelande verscheen eerst op Camping De Visser.

View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...