Helt Enkelt

heltenkelt.elsasentourage.se · Jun 25, 2014

Ett blogginlägg om dagen

Ett blogginlägg om dagen håller doktorn borta. Eller hur var det? Skämt å sido, nu har det faktiskt blivit dags att råda bot på den här bloggångesten som härjar här. Himmel så svårt det ska vara då? Jag har analyserat och funderat fram och tillbaka vad det är som gör att det känns så jobbigt, och jag har nog funnit svaret. Det är orden. Eller rättare sagt, saknaden av dem. För bilder det har jag gott om, så det säkert räcker till ett blogginlägg om dagen de närmaste åren. Men så fort jag sätter mig och har laddat upp mina bilder och ska skriva – då tar det stopp. Hjärnan blir blank och när jag försöker printa ner något så känns det som jag skrivit det tusen gånger förut. Samma, samma upprepning och det känns antingen för glättigt, för oväsentligt, eller för gulligt eller helt bara blaha blaha.

Så för att försöka komma in i ”bloggstimmet” igen har jag bestämt mig för att göra ett inlägg om dagen de närmaste 30 dagarna. Men jag kommer att skippa orden om de inte finns där, och då blir det bara en bild eller två. För glädjen till bloggen finns där, och till bilderna och redigeringen och till er så klart. Därför provar jag så här och hoppas att jag ska hitta tillbaka.

Varm kram så ses vi morgon då :)

View original
 • Love
 • Save
  13 loves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...