Helt Enkelt

heltenkelt.elsasentourage.se · Nov 28, 2014

Ett personligt projekt

Jag hade bestämt mig för att jag i n t e skulle be om ursäkt mer för slö uppdatering. Men jag gör det ändå. Förlåt. Och inte skulle jag skriva att det är så mycket nu, men det gör jag också. Fast vem har inte mycket? Speciellt i dessa tider. Tjohej första advent på söndag, hur gick det till?

Annars då? Jo, jag kämpar med ett personligt projekt som innefattar träning och en mer hälsosam livsstil. Och det tar sjukt mycket kraft och energi. Vissa dagar funderar jag om hjärnan helt slutat fungera, men mitt slit ger också resultat! Jag har nått halva mitt mål ( YAY!!!) och det har jag firat med att införskaffa världens kanske snyggaste lampa. Nu ska den bara upp, och sen kommer bilder så klart.

Fin fredag till er kära läsare.

(Bricka, askar och ljuslyktor från Tine K Home)

View original
 • Love
 • Save
  1 love
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...