HobbyVision Design Team

hobbyvisiondt.blogspot.ca/search?updated-max=2011-10-05T08:25:00%2B02:00&max-results=7&reverse-paginate=true · Dec 16, 2020

Kalender met Lavinia stempels met link naar lege kalender


Hallo allemaal,
Misschien hebben jullie het al wel gezien, maar ik wil ook hier nog even mijn Lavinia kalender laten zien. Zo kan ik er ook een kleine uitleg bij geven. Allereerst heb ik een lege kalender van 2021 via google gevonden die ik gratis mocht gebruiken. Ik zal er straks ook even de link van geven.
Deze kalender ben ik gaan printen op A4 formaat glad wit cardstock. Dit heb ik zo gedaan dat de kalender onderaan de pagina komt en er dus ruimte is voor de Lavinia kaarten.

Januari, hier heb ik een onderwater wereld van gemaakt. De achtergrond die ik op een gelli plate maakte heb ik voorzien van diverse zee dieren en planten. Daarna langs de randjes nog wat blauwe inkt en op de bubbels heb ik glossy accent gedaan zodat het net water druppels lijken.

Februari heeft een lekkere paarse kleur gekregen. Ook deze achtergrond is op een gelli plate gemaakt met alcohol inkten. Als je wilt weten hoe dit werkt, dan kan je nog even onderstaand filmpje bekijken.

Maart heeft een paar stoeiende haasjes gekregen op een blauwe achtergrond. Het stempelen van de Lavinia stempels doe ik met Versafine Clair.

April, die is weer lekker paars. Op de achtergrond heb ik ook nog een mask verwerkt van Lavinia, die kan je er heel lichtjes op zien. Het lampje van het elfje heb ik nog wat gele gloed gegeven met een watermarker. Ik blijf het toch zo leuk vinden, wat je allemaal kan bedenken met die stempels hihi

Mei, ja daar vond ik dit jonge veulen wel mooi bij passen op een groenige achtergrond. Het elfje wijst van, "kijk eens een veulentje"

Juni, de avond blijft al wat langer warm en de elf speelt nog een mooi deuntje op de fluit voor de dieren en de elf in de boom luistert heerlijk mee.

Juli, oef al weer zomer. Dan ook maar een zomers kleurtje als achtergrond. De poes zit heerlijk in het laatste zonnetje te genieten.

Augustus, die is weer in de paars/roze tint. Samen kijken naar de prachtige boom. Niet zo goed op de foto te zien, maar de boom heeft wat glitter

September, de 9de maand alweer. Het konijntje kijkt eens goed hoe de slag langzaam de paddenstoel af zakt. Het begint al weer iets vroeger donker te worden.

Oktober. De vos zit aan de rand van het bos om eens te kijken over de weilanden. Misschien is hier nog wat te halen. Maar nee, dit vosje is een lieverd en laat de elfjes lekker spelen.

November, het kan al een beetje winter worden. er valt hier al een klein beetje sneeuw. De konijntjes vinden het heerlijk en staan lekker samen te genieten op hun holletje. Het laatste avondrood zakt langzaam weg.

En dan hebben we December. Het wild staat in de sneeuw. Deze valt nog steeds en het pak wordt als maar dikker. Het haasje kan er nog net bovenuit springen. Zouden wij dit in Nederland ooit nog weer meemaken??
Ook deze achtergrond heb ik op een gelli plate gemaakt maar dan met distress inkt oxide. Hiervoor heb ik alleen de speckled egg bebruikt.

En dan zijn we weer bij de voorkant. Hier kan je zien dat ik hem gebonden heb met de Cinch. Dit is een stevig apparaat waar je door diverse lagen of door b.v. grijsboard karton gaatjes kan maken. Heel erg leuk voor boekjes, maar nu dus voor de kalender gebruikt.
Zo, dat was een heel verhaal met maar liefst 13 foto`s. Als ik dit allemaal zie, krijg ik zo weer zin om met de Lavinia stempels te gaan spelen hihi..
En dit is het filmpje waar ik laat zien, hoe je op een gelli plate kan werken:

En dit zijn de materialen van het live filmpje: https://www.hobbyvision.nl/nl/09-12-2020-janet-blaauw-lavinia-creatie-met-alcohol-ink.html
En zoals beloofd kan je hier de kalender vinden: https://7calendar.com/nl/2021-1/View original
 • Love
 • Save
  2 loves 1 save
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...