HOUSE OF PHILIA

houseofphilia.elsasentourage.se · Mar 11, 2014

ZOMIG NASAL & HARMAN KARDON

.

.

.

.


.

.

Knipsade av några pics när jag tassade förbi Lolo´s rum nyss! Det badade verkligen i sol och det var bara såå vårigt fint:)

.

.

.

.

.

Hello bloggisar!

.

.

.

Äääntligen börjar den där migränen som jag vaknade med imorse släppa ordentligt med hjälp av vila och av Zomig Nasalen. Skönt. Jag får ju migrän ibland (inte jätteofta) men det lustiga är att jag glömmer liksom bort de första kännetecknena från gång till gång och undrar nästan vid varje återfall av det är för konstigt fel eftersom jag mår illa och känner mig yr och tung i huvudet helt plötsligt?! Sen så kommer megahuvudvärken och då blir det ahaupplevelse istället, usch och fy. Jag är ju inte ensam om denna jobbiga åkomma, tycker synd om er som drabbas ofta, och det verkar ju nästan höra till när man är mamma och jag var bara så glad att jag hade migränmedicin hemma (som jag blir ganska så ”dizzy” av så om inlägget verkar flummigt på något sätt så vet ni varför haha:)

.

.

.

.
.

I Lolo´s fönster. Lite smått och gott och ballerinaskor och ”monstersteron”. Hon fick denna i julklapp för att kunna spela låtar direkt från ajfånen genom blåtand (high-tech ni vet) Tyckte stereon var liten och snygg (och bra när den var bärbar) och försäljaren sa att den var faaantastisk när jag köpte den. Och som denna söta sak låter. Högt. Värsta värsta v ä r s t a ljudet, ni vet typ som på en Ibizanattklubb med hörselskadad/påtänd Dj och maxbas ”ungefär”. Ontz ontz ontz. Men skatten är så klart mer än toknöjd när hon spelar lilla visan Tsunami i sitt rum på repeat med ljudnivå 50 000hz på lördagsmorgnarna (Så tips: när ni köper musikanläggningar åt era små musikälskare som har rum ”vägg-i-vägg”, de ska nog gääärna bara vara så där lagombra)

..

.


.

Mellanskattens säng är bara så fin så fin och kommer från House Doctor.

.

.

.

.

.

Nej nu ska jag hoppa i mina sneakers här och sätta på mig solisar och gå ut i solen och tanka lite energi!

.

.

.

Ha en fab eftermiddag snyggingar så ses snart!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

View original
 • Love
 • Save
  1 love
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...