Idyll og him

idylloghim.blogspot.com · Nov 30, 2014

1.søndag i advent >1.søndag i advent , starten på en koselig tid i året. Det er så mange flotte advent-staker rundt i de Norske hjem. Jeg har ikke den avanserte i år heller:);) Synes denne enkle staken med snøballer som jeg kjøpte for mange år siden i Spania er enkel og dekorativ.....

Hjemmet vårt denne julen går i lyse fager....da er det mer mulig å bare pøse på med alt mulig fine juledekor. Når alt går i lyse toner så blir det ikke for mye, balansen må gjøres rett likevel! Da er det bare at disse nydelige kobber og gull interiør detaljene virkelig gjør "prikken over ièn". De svarte sofaene våre og alle detaljene i svart fremheves enda mer mot alt det hvite:) Så rart dette med trendene for hvert år..... Jeg tenkte over dette i dag da jeg stod opp og var på vei ned i stua. At i år har jeg gått for en annerledes dekorering en i fjor, lurer på hva det blir neste år? Vi kan ikke kjøpe ny julepynt hvert år, men konklusjonene min ble at det er nok tekstilene som gjør forandringen:) De røde detaljene kommer mer frem da vi nærmer oss julaften, å selvsagt hagestua den blir rød. Der er det julegrøt og kos en kveld før jul:)
Jeg savner virkelig dagslyset i disse 2 måneder vi går i møte..... Det er ikke mye tid i døgnet til å få benytte seg til å ta foto, men hver gang jeg har fri på dagen, så bruker jeg en time på foto hvis ikke annet skal møtte gjøres:)
Mmmmm...hva er det jeg lukter nå, jo juleribba står i ovnen. Deilig!
Ha en fin adventstid. Stor klem Ann Elin
View original
 • Love
 • Save
  2 loves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...