Idyll og him

idylloghim.blogspot.com · Jan 16, 2015

My home trend 2015 >


Trender og hvilken stil skal jeg velge? Jeg kan ikke bytte ut alt? Dette er noen av spørsmålene vi stiller oss hver gang trendene skifter. Vi blir alle så påvirket av trendene, å vi nordmenn er de som bruker mest penger på hjemmene våre i hele Europa. Vi tilbringer meste tiden av året innendørs og bare elsker å ha det flott rundt oss:) ! MEN, vi kan ikke bytte ut alt vi har for hver gang.....! Vi må bare tilføye trendene:) Noen elsker det moderne og enkle hjemmet, noen det romantisk/ klassiske og noen det urbane/ Østen inspirerte osv. Derfor har alle trender egentlig en tilknytting trendene som skifter etter hvert!!!
I denne collage av nyheter for våren 2015 er det blandet inn flere stiler, men sammen blir denne Østen inspirert. Hver interiør ting/ møbel her i collagen kan puttes inn i flere stilarter!
Bordet i gull kan settes sammen med det moderne/ skandinaviske hjem på lik linje som et hjem som har en klassisk og elegant stil... Lampa kan det samme den også! Og putene er begge fra Østen, men den ene nederst kan settes sammen med det "moderne hjem"..... Setter du disse sammen så blir det en etnisk/ moderne stil. MIN STIL SOM JEG ELSKER!;)
Jeg kan gi et godt råd til alle lesere. Å, det er å velge ut de store møblene og interiøret som koster mest, å velg disse ut i nøytrale farger. Bestem deg for hvilken tone skala du liker? Ønsker du jord-farger eller heller de mer kjøligere grå toner? Finner du rette fargene så kan også disse brukes mot hverandre!
Så kan du skifte litt mer på trendens farger og interiør underveis uten at det trenger "koste skjorta"! Et gulvteppe kan også hjelpe på for å skape stilen for tiden, sammen med de flotteste tekstiler! Det kan også være kontrasten mellom lys og mørk som skaper stilen og stemningen.
Vi alle har en stil vi trekkes mot, fordi vi alle har hver sin smak. Men vi er egentlig ikke helt klare over dette selv. Vi blir inspirert av andres hjem og stiler, å tenker at "slik vil jeg også ha det" , men ingen hjem er like uansett og den blir ikke lik hos deg! Spør deg selv, hva liker JEG! ? Tenk, på dette når du tar med deg din mor eller venninne på innkjøp til ditt nye hjem eller nyoppussede stue !!!........ :):) Dette kan gjøre deg mer forvirret enn til hjelp.;) Få hjelp av en fagperson i yrket hvis du er i tvil, de hører på ditt behov og hva du liker. For så å hjelpe deg til å ta ditt eget valg til slutt:)
GOD helg! Klem Ann Elin
View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...