Idyll og him

idylloghim.blogspot.com · May 5, 2015

Nyhet i stua...>Så kom drømme sofaen hjem ..... Den svarte sofa har blitt solgt og byttet ut, med en nyere modell. :) Den gamle har jeg vært veldig fornøyd med, men når en jobber i møbelbransjen så blir det selvsagt litt mer påvirket enn andre:) Denne sofa hadde jeg ikke prøvd å sitte i før jeg bestilte den, så jeg var litt skeptisk. Som regel når jeg har bestemt meg for en ny sofa så ønsker jeg å ha noe som ikke alle andre har, noe eget og spesielt. :) Jeg er sååååå "super-fornøyd ".! Den heter "Vesta" fra Furninova. Sofaen har kantsømmer rundt hele seg, samt dun i rygg og sete. En populær modell i Europa......Men, når er den også kommet hjem til Idyll og Him! SMIL!
Stua går i rolige ton i ton lyse farger enda, å det vil den nok gjøre en stund. Men, nå kan jeg skifte farger etter ønske, basen er så nøytral!
- Stor klem til deg -

View original
 • Love
 • Save
  1 save
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...