Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Ik heb het lief

ikhebhetlief.blogspot.nl
Dit is mijn persoonlijke hier-schrijf-ik-alles-wat-in-mij-opkomt-blog! Hoewel dit blog lijkt te gaan over dingen "liefhebben", schrijf ik ook over dingen "niet liefhebben", die ik dan eigenlijk toch weer lief heb. Ik schrijf kort gezegd over alles wat bij mij een kleine of grote glimlach bezorgd. Van serieuze onderwerpen tot nutteloze stukken tekst en een klein beetje interieur, omdat dat gewoon iets is wat mij altijd wel een beetje in zijn greep houdt. Ik zou het leuk vinden als je mij zou willen volgen. Oh en schrik vooral niet, ik ben af en toe een beetje chaotisch.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...