Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

In my own words...

hildegirlswords.blogspot.com
Hei på du! Hyggelig at du gidder å lese det jeg skriver! Hildegirl, heter jeg, og på min blogg kan du forvente å lese om mer eller mindre private tanker og refleksjoner, men også mine meninger om aktuelle nyheter og andre samfunnsaktuelle tema. Jeg skriver litt hver dag, og noen ganger flere gang om dagen, hvis jeg føler for det, og hvis helsa tillater det. Jeg er nemlig ufør og plages med store smerter. Dermed kan du også forvente at jeg av og til vil skrive litt om det å være ufør, og om NAV, norsk helsevesen, og andre ting som er relevant for meg og mitt liv. Men slettes ikke bare det. Åneida, noen syte og klageblogg er det aldeles ikke! Her er det sprudlene livsglede som regjerer! :) Jeg kan ikke love at hver eneste bloggpost er like spennende for akkurat deg, men jeg kan love at det varierer veldig hva jeg skriver om, og jeg er sikker på at du vil finne flere ting du synes er spennende på bloggen min. Følg med! Her skjer det ting! :)
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...