ingthings

ing-things.blogspot.com · Nov 6, 2013

Warm hands (diy)dit wordt een soort van eindeloos lang bericht en als je niet van haken houd heb je er ook niet zoveel aan, hoewel ik bedacht dat je ze ook bij mij kan bestellen, zo lekker gaat het, het haken van ja, hoe heten ze eigenlijk vingerloze handschoenen, klinkt raar, polswarmers...maar ze zitten ook om je hand.. enfin..

ik maakte ze al eens eerder, maar ik was vergeten hoe, dus ik ben gewoon gaan haken, verschillende modellen, te strak, te kort, te wijd maar uiteindelijk heb ik het gevonden. ik haakte een paar voor mijn nichtje Guusje, bij wijze van testmodel en als een kritische dertienjarige zegt dat het goed is.. ik heb geprobeerd het zo goed mogelijk uit te leggen (er staat ongetwijfeld weer een foutje in) zo doe je het:

het is belangrijk dat je dit met een dikkere haaknaald doet anders krijg je een heel strak randje waardoor hij niet makkelijk aangaat..
dit patroon is echt voor de haaknaald nummers zoals beschreven, gebruik je andere naalden worden ze groter of kleiner..

nog even een uitleg van de steek


als je eenmaal de slag (haak) te pakken hebt zijn ze echt niet moeilijk.. mocht je niet kunnen haken of er gewoon geen zin in hebben maar wel in warme handen kan je ze bij mij bestellen...

ik heb een beperkt aantal kleuren waar je uit kan kiezen, van elke kleur kan ik één paar haken ze kosten 15 euro per paar (exclusief verzenden) nu weet ik wel dat je bij één of andere winkelketen ze veel goedkoper kan krijgen maar deze zijn handgemaakt...:)

ze zijn 20 cm lang en net onder de duim 8 cm maar door de gebruikte steek zijn ze rekbaar dus ik denk dat ze over het Algemeen iedereen wel passen.. bovenstaand zijn de kleuren waar je uit kan kiezen (ook de roze en de groene van de bovenste foto zijn te koop) mail me even als je belangstelling hebt en op is op..
ben je er nog..? ;)
ik wens je een fijne dag -X-
View original
 • Love
 • Save
  27 loves 1 save
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...