inkideb

bijdeb.blogspot.com · Nov 7, 2016

Diy Kerst Lampionnen maken..


Hallo allemaal,
Mijn Wiebel Sint en Piet heb ik naar school gebracht... Mijn kids zijn al tieners/pubers dus ik zal het ze niet aan doen om ze hier thuis op te hangen! Ik ben samen met mijn vriendin Rowena, klassen ouder van groep 8. Dus alles wat ik maak maar zelf niks aan heb gaat allemaal naar groep 8 van de Trinoom. De juf vond de wiebel Sint en Piet zo leuk dat ze besloten hebben dat de kids uit de klas deze ook gaan maken. En wij als klassen ouders knutselen dan gezellig met ze mee. Nu had de juf het erover of dat ik iets leuks wist voor het Kerst diner om te gaan knutselen met de kids. Ik ben op deze super leuke lampionnetjes gekomen!


Het moet voor de kids niet TE moeilijk zijn en niet te lang duren.
En i.p.v een echt waxine lichtje wat gevaarlijk is als er papier omheen zit,
heb ik een waxine lichtje op batterij erin gedaan. Het geeft een leuk flikkerend licht.
En omdat bakpapier een beetje doorschijnend is geeft het goed licht. Dit is vrij simpel om te doen... Ik heb er een DIY YOUTUBE video van gemaakt!
Zie hieronder...

Wat heb je nodig?
* Een stuk bakpapier van 28 cm x 15 cm * 2 stroken zwart papier van 28 cm x 3 cm * 1 strook zwart papier van 21 cm x 1,5 cm voor het handvat * 2 splitpennen ( Wibra ) * Schaar, lijm, liniaal en potlood
* Waxine lichtje op batterij * En de mallen die erop komen..


De mallen die op de lampionnen zitten download je hieronder.. ( lees wel eerst even de algemene voorwaarden voordat je gaat downloaden ). Of je maakt er zelf iets heel leuks op, dat kan natuurlijk ook!

DOWNLOAD HIER KERST MALLEN VOOR LAMPIONNEN

De afbeelding van de hertenkop heb ik niet zelf gemaakt. Ik weet ook helaas niet
wie deze wel gemaakt heeft maar alle credits gaan naar de maker ervan! Heel veel plezier met maken!!

View original
 • Love
 • Save
  5 loves 7 saves 2 comments
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...