Interiør Blogg - Villa Paprika

villapaprika.blogg.no · Jan 6, 2014

Nyheter.. I farger

God mandag og GOD ny uke, den første skikkelige uken i 2014 ! Idag har masse deilig nytt flyttet inn i nettbutikken fra GANT home, noen som har sett det kanskje? Jeg tenkte derfor å starte uken med å vise dere litt nyheter jeg har tatt med meg hjem og som jeg simeplthen ELSKER! Denne våren byr på litt farger og blått er vel en kjent fanrge for de fleste når det kommer til oss fra før?

Vårens IT farge iår er denne lekre Fersken fargen fra GANT, denne kommer også inn i gul…. For de som er slik som meg og elsker blått,grått,beige og brunt er denne fargen PERFEKT som et lite brekk ellers i interiøret .. Finnes HER i nettbutikken.

Den nye marienblå puten finner dere HER

Også til mine to nye favorittputer som passer til ALT! Beige gant pute og hvit – trenger jeg si mer???? Jeg er sååååå FORELSKET I DISSE PUTENE!! Finnes HER og HER i nettbutikken… Disse passer til alle stile rog farger, men jeg synes strikken var helt NYDELIG PÅ de hvite! * in love*

Vel, mandag betyr også MANGE oppgaver så jeg får fortsette å kaste meg rundt så skrives vi mer på etterpå? Hmm… Kanskje jeg kan anbefale noe som lukter godt også? Vi får se, vi skrives mine vakre!!!

Nyt dagen og GRIP den!


View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...