INTERIOR JUNKIE

interiorjunkie.com · Feb 25, 2014

10x een ode aan de Expedit

Bye bye Expedit. Hallo, Kallax, a.k.a Expedit 2.0.

Ook in interieurland moet je met de tijd meegaan. Zo ook Ikea met de razend populaire Expedit kast (ook gezien in dit coole kantoorpand in Amsterdam!). Wat er anders aan is? Je moet wel goed kijken, maar de Kallax is iets moderner en ‘slanker’; het heeft dunnere omtreklijnen met afgeronde hoeken (kindvriendelijk). De binnenkant is gewoon gelijk gebleven dus de opbergdozen passen ook in de nieuwste versie er gewoon in. Wel zo fijn natuurlijk.

Het zou even wennen zijn om nergens meer de Expedit te zien, daarom bij deze een ode aan deze iconische kast. Als torenhoge boekenkast, als opbergkast voor op je thuiswerkplek, in de keuken om je servies in op te bergen, maar bijvoorbeeld ook als schoenenkast (zeer populair!) en natuurlijk mijn old time favorite: in je walk-in closet. Ook leuk: als relaxhoek bij het raam inclusief vrolijke kussens. En waarom zou je voor een witte kiezen als de zwarte versie net zo leuk is?

Enjoy!

Credits:

1. Pinterest. 2. High View Art. 3. Elle Decoration Zweden. 4. The Glitter Guide. 5. Sea of Girasoles. 6. Apartment Therapy. 7. Pinterest. 8. Indulgy. 9. Decorpad. 10. French by Design.

View original
 • Love
 • Save
  2 loves 1 save
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...