INTERIOR JUNKIE

interiorjunkie.com · Oct 3, 2014

10x kratjes als kast

Zo simpel als Lego blokjes bouw je het op: een kast van kratten. Een kind kan de was doen!

Het is misschien zelfs wel makkelijker dan een kast van Ikea. Want rechter handen heb je er niet voor nodig. Speur het internet lekker af naar kratjes voor een leuk prijsje. Maar let goed op verkopers die een veelte hoge prijs vragen.

Beeld gevonden via:

1 via hearthomemag. 2 via pamingataistan.3 via kk. 4 via babble 5 via sacramentostreet. 6 via livetidetblaahuset. 7 via vtwonen. 8 via stylistreneearns. 9 via anoukdekker. 10 via buzzfeed.

Gabriela schreef eerder over:

Gabriela is afgestudeerd als stand- en winkelvormgever en heeft vandaag de dag haar hart verpand aan het reclamevak. Aan het begin van dit jaar is ze haar eigen blog Eigen Handig gestart om haar interieur escapades kwijt te kunnen. Want ondanks haar liefde voor reclame miste ze interieurland behoorlijk. Inspiratie haalt ze uit woonmagazines, kunstexposities en diverse andere blogs. Daarnaast leest ze graag boeken over mindfulness en vindt het daarom belangrijk dat je huis een plek is waar je tot rust komt. Dat zie je terug in haar artikelen. Je kunt Gabriela volgen op haar blog, via Instagram en op Pinterest.

View original
 • Love
 • Save
  12 loves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...