Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

It's a Nory Story

norystory.nl
Ik ben Noortje en ik ben 20 jaar oud. Begin 2015 besloot ik een blog te starten, gewoon omdat ik het leuk vind om te schrijven. Ik had er nooit aan gedacht om er ook echt iets mee te gaan doen maar omdat het me zo erg beviel heb ik uiteindelijk een eigen website laten maken. Ik ben een persoon die heel erg kan genieten van de kleinste dingen en daar dan uitgebreid verslag over kan doen. Ik vind het heel erg leuk om te lezen en te schrijven, dat moet ook wel als je zo’n blog hebt anders was dat wel heel raar geweest.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...