Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

J o H a N N a

johannaspratstund.blogg.se
Jag som driver denna blogg heter Johanna. Därav namnet på bloggen. Min pratstund helt enkelt! Den 15 Mars 1984 föddes jag på BB i Katrineholm. Där jag bor idag oxo, tillsammans med min rumänska fästman Alexandru och våra nio fiskar. Vi bor i världens mysigaste lägenhet mitt i centrum. Den kommer ni se en del av här på bloggen, då jag är riktigt inredningstokig. Men jag har inte alltid bott här! Bodde i småländska Jönköping i 6 år. Därefter flytta jag till Zürich i 3 år för att jobba som Au Pair. Jag är utbildad undersköterska med inriktning personlig assistent och psykiatri. Men jobbar idag inom restaurangranchen som servitris/bartender. Jag bara älskar mitt jobb. Att jobba med människor är min grej helt enkelt! Jag drömmer om att en dag bli fru Cazu och att vi två blir tre, kanske fyra ? Häng med, så får ni se om mina drömmar går i uppfyllelse ? Men tills dess så koncentrerar jag mej på nuet - min stora viktresa med LCHF och att fånga dagarna med pyssel, virkning, produkttester, bloggtävlingar och annat roligt.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...