Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Janica K.

janicak.blogspot.com
Nimeni on Janica, olen 20-vuotias ja asun Turussa missä opiskelen restonimksi, eli ravintolta-, hotelli- ja matkailu-alaa. Olen alunperin Helsingistä kotoisin ja koen itseni myös asuinpaikastani riippumatta Helsinkiläiseksi. Olen suomenruotsalainen ja asuin koko lapsuuteni ulkomailla, lukion aikana lähdin myös vuodeksi vaihto-oppilaaksi Australiaan. Olen aina menossa ja tykkään pitää elämäni kiireisenä. Olen hyvin sosiaalinen, itsevarma, luova ja viihdyn kameran molemmilla puolilla. Intohimoihini kuuluu mm. kauneus, muoti, sisustaminen, matkusteleminen, valokuvaus, juhliminen ja ruoka. Näistä aiheista myös blogini tulee hyvin pitkälti koostumaan.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...