Jonnamaista

jonnamaista.com · Apr 20, 2015

Casual Cap Outfit

Kerroinkin jo, kuinka olimme perjantai-iltana katsomassa kavereiden lätkäpeliä. Meikäläisellä tuli lähtöön vähän kiire, ja riensin salilta nopeasti kotiin suihkuun. Aikaa hiustenpesuun ei jäänyt (ja myös aamulla torkutus oli vienyt voiton, heh), joten turvauduin kuivashampooseen ja huonon hiuspäivän pelastavaan asusteeseen – lippikseen! Lippiksiä tulee käytettyä lähinnä lenkillä ja matkalla salille, mutta tähän katsomoasuun sporttinen viba sopi minusta hyvin. Etenkin kun tämä harmaa fleecekankainen lippikseni on vähän kaupunkikelposempi, niin miksikä sitä ei voisi laittaa päähän muutenkin kuin lenkkipolulle.

Kylmään halliin mentäessä villakangastakki oli fiksu vaihtoehto, mutta onneksi muuten aletaan jo päästä sellaisiin lämpöasteisiin, että talvitakit voisi jo ihan tosissaan viedä vintille säilytykseen. Takin malli kuitenkin todistaa, että kokonaisuushan kävisi hyvin trenssinkin kanssa! Vetäisin ylleni vielä tämän hetken suosikkifarkkuni, rennon collegen sekä citylenkkarit. Miespuolisen kaverini mielestä yritin kuulemma näyttää lätkävaimolta katsomossa, mutta mitä te sanotte tästä rennosta asusta? ;)

Coat / Mango
Sweater / Ginatricot (giveaway)
Cap / Upfront
Scarf / Becksöndergaard
Sunglasses / Ray-Ban
Jeans / Zara
Sneakers / Nike

Tänään starttaa viimeinen viikko yliopistolla tältä vuodelta, ja olen samaan aikaan sekä hillittömän stressaantunut että innoissani. Enää pitäisi jaksaa ihan vähän pusertaa, niin suurin urakka olisi ohi! Tämän viikon jälkeen on kyllä vielä yhden työn palautus toukokuun alussa, mutta kunhan tentin saa alta pois, niin voi hengähtää :) Tsemppiä muillekin viimeisten kouluhommien pariin ja mukavaa uutta viikkoa!

On Friday we went to see our friends’ hockey game. I was in a bit of a rush (what a surprise – I’m always in a rush!) coming home from the gym, and I didn’t have time for hair wash before the game. Thank god for dry shampoo and cap! I usually don’t wear caps anywhere else than on powerwalks or on my way to the gym, but I think it was a good accessory for this sporty occasion. Not to mention saving my hair situation ;)

Today starts my very last week at the university for this year. I’m both super stressed out and excited at the same time! I still have one exam this week, but I feel like I’ve lost all of my motivation already – summer is just around the corner! Wish you all luck with your last school stuff and hope you have a great week!


Filed under: Outfits
View original
 • Love
 • Save
  4 loves 2 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...