Josefin Dahlberg

josefindahlberg.se · Apr 24, 2016

Inredningsinspo till nya lägenheten ❥

Just nu har jag gömt mig på ett fik på min gata, jag har ju visning i dag. Och jag är svinnervös…. Trodde inte jag skulle vara det men jag sitter typ och darrar lite och kollar bort på min port för att se vilka som ska gå på visningen. Men jag får bara lita på att det kommer bli bra :) Så länge sitter jag och kollar bilder på Pinterest för att få inspo till nya lägenheten och det finns såååå mycket fint!!

Det blir definitivt mycket grönt i nya lyan!

Om jag byter golv i mitt badrum :D

Kommer bli minst en rosa vägg!

Kanske rosa badrum??

Eller blått? Så himla fint!!

Och håll tummarna nu för att det här går bra! Hörs sen, puss!!

View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...