Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

KalsongMorsan & korvar

kalsongmorsan.blogg.se
Jag är 27 år & bor i Örebro med min man & våra fem barn som är 10 år, 6 år, 5 år, 2 år & mini som är född i april. Våran 6 åring är diagnostiserad med seletiv mutism (fick diagnosen som 4 åring) som betyder ofrivillig stumhet & han har atypisk autism. 2 åringen är hörselskadad, ett 'arv' från mig. Jag är hemmamamma på veckorna, sköter barnen, hemmet & allt därtill men på helger och kvällar jobbar jag lite extra som vårdare på ett boende för vuxna med förvärvad hjärnskada eller personlig assistent åt dövblinda där jag får användning för mitt teckenspråk, plus att jag studerar halvtid på distans. När jag är hemmamamma är det mycket skola/dagis lämna & hämta & gå till öppna förskolan. Våra barn är mitt allt, mitt liv & allt jag lever för så jag försöker alltid hitta föräldrakurser, pratar väldigt mycket fostran & tips osv. (har inte så mycket andra intressen) Använder tygblöjor,praktiserar hardcore EC & kör genusfostran stenhårt & är feminist. Men jag är inte arg, rabiat & galen; tvärtom, väldigt glad, älskar att skoja, träffa nya människor, är väldigt öppen & nyfiken på diskussioner & filosoferar väldigt mycket. Jag själv växte upp med en enstamstående mamma som har bordeline & narcissistisk peronlighetsstörning. Enjoy!
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...