Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Katti Houshmandfar

kaatti.myshowroom.se
Katti, CrossFit nörd och en jäkel på doubleunders. Jag har under de senaste 2 åren gjort en väldigt stor resa och förändring i mitt liv till det mer hälsosammare och valt nu att sprida glädjen i min vardag som är förgylld med massa kärlek, god mat och träning. När ja inte jobbar så spenderar jag väldigt mycket tid i köket och lagar god, nyttig mat samt att jag tränar CrossFit regelbundet. Jag är en tjej fylld med energi så att det räcker för en hel armé och har blivit kallad för ”Happy Feet” och ja det säger nog allt
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...