Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Kjærester på tur

kjresterptur.blogspot.com
Jeg er en eventyrlysten jente på 24 år som etter endt masterutdanning har startet i arbeidslivet. Med stor lidenskap for reising og fotografering vil jeg via denne bloggen dele reisehistorier, bilder og annen inspirasjon. Jeg fasineres lett av nye steder og andre kulturer. Jeg er glad i å vandre rundt i en ny by, trekke til meg impulser og kjenne fremmede lukter. Historie er spennende, og jeg liker å sette meg inn i byen og landets historie når jeg er ute og reiser. Kameraet er alltid med og det knises mye. Jeg drømmer stadig om å oppdage nye steder på kontinentet og med alle de valgene man har er det å velge hvor man skal dra det vanskeligste. Hele året er det idemyldring og dagdrømming om nye steder som skal erobres sammen med kjæresten i ferien.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...