Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

LA LINDA | www.lalinda.se

lalinda.se
Entreprenör. Influencer. Föreläsare. Grundare. Författare. Kärt barn har många namn. Jag är i alla fall en relativt vuxen person med rötterna i Norrland som efter ett drygt decennium i Stockholm flyttat hem till Örnsköldsvik igen. Här bor jag i ett eternithus från slutet av 1800-talet på landet med min hund Leia och min katt Sixten. Min stora passion i livet är att hjälpa människor att komma närmare sin entreprenörsdröm. Detta genom att lära dem om verktygen kring personligt varumärkesbyggande och hur man tar platsen som expert och influencer inom sitt område.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...