Lady Dahmer

ladydahmer.nu · Aug 3, 2017

När mammor gör som pappor gör så förfasar sig alla

Jag ska leka ensamstående mamma med tre barn kommande fem dagar. Oskar drar nämligen på lite barnfri semester upp till Delsbo. Det blir fest hos Stefan och häng hos en annan kompis. Sova i tält ska de tydligen. Och dricka öl. Gött.

Utan att skamma Oskar för jag tycker 1. Han förtjänar det 2. det är helt självklart att han gör det 3. Han skulle aldrig dra så länge utan att kolla om det var ok med mig, (och jag propsade såklart) så undrar jag ändå om detta skett om rollerna var ombytta?

Att pappor reser iväg, får tid till sina intressen, drar från familjen osv är ju inga konstigheter. Man tycker sällan det. Man reagerar sällan på det.

Men en morsa som gör lika skulle man genast förfasa sig över. (OBS inte jag men ni hajjar) Kvinnor får inte ens idén. Jag hade inte fått idén. (Men nu så ligger detta på minneslistan, yasuragi/Mallorca fem dar here i come!) Jag hade förmodligen inte kunnat dra mer än ett dygn utan skuldkänslor och ångest.

Oroar mig inte så mycket över kommande dagar. Är nyfiken till och med. Vad för slags förälder blir jag utan pappa till hands? Bättre? (Jag kan lätt bli stressad av att han blir stressad och när jag är stressad så är jag inte så bra på föräldraskapet) Sämre? (Utan nån avlastning alls så kan man lätt bli jävligt grinig) Jag vet inte!


View original
 • Love
 • Save
  6 loves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...