#lagerma

lagerma.blogspot.fi · Dec 9, 2013

Juhlien jälkeen / after the party
Itsenäisyyspäivän juhlinnat takana, joillakin oli juhlaa enemmän ja joillakin vähemmän ja jotkut päättivät käyttää juhlapäivän tarpeettomaan riehumiseen, kuten Tampereen tapahtumista on uutisista saatu useampana päivänä lukea. Käsittämätöntä, suututtaa moinen..
Meidän itsenäisyyspäivän pyhät vietettiin rauhallisesti landella. Nautittiin hyvästä ruoasta ja yhdessäolosta isovanhempien kera. Lauantaina pääsin minä tyttö kyllä ulkoilemaankin, kun olimme ihanan ystäväni kanssa Turuus katsomassa The Soundsin keikkaa. Tuli pitkästä aikaa hieman hipattuakin!
Tänään vietämme kotipäivää lillemanin kanssa, joka pyhinä kärsi flunssasta. Iisisti kotosalla parannellaan, minäkin, joka heräsin aamulla kurkkukipeänä ja tukkoisena. Nyt on hyvää aikaa leikkien lomassa laitella kotiinkin vihdoin joulua. Viime viikolla kävin Tiirinkosken Tehtaalla hakemassa kotiin hieman joulujuttuja ja ihanilta tehtaan tytöiltä sain kasan havujakin. Osa niistä päätyi sieltä ostamaani suureen Tine K:n lasimaljaan. Yksinkertaisen kauniita ilman koristeitakin. Tarkkasilmäiset ehkä huomasivat, että Milk on edelleen vailla kupuaan.. Taitaa FDS:llä painaa joulukiireet kun eivät pariin viikkoon ole ehtineet edes vahvistamaan tilaustani. No eiköhän se kupu jouluksi saada?! :)
Tänä jouluna meille ei tosiaan kuusta tulekaan, koska uskon, että siinä roikkuisi enemmän lilleman kuin joulun koristeet. Suureen lasipulloon hankitaan vielä yksi iso havun tai männynoksa. Joulukukkia, muutamia tähtiä.. yksinkertaisista jutuista on tänä vuonna meidän joulu tehty.
Nyt takaisin kotihommiin kun minimies vielä vetelee päikkäreitään. Ihanaa viikkoa! :-)
/ In Finland we had the long weekend celebrating Finnish Independence Day. We mainly spent it on country side. Now we are at home again and it's time to decorate our home for christmas. This year it's going to be very simple things in our house; we are not going to have christmas tree. Only twigs, couple of stars, christmas flowers.. Simple christmas!

View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...