Lantaarntjes van Household Hardware


Zo! Vandaag is wel een uitgesproken herfstdag, druilerig en snel donker. Tijd om het lekker gezellig in huis te maken :) Afgelopen zomer zag ik in de VTwonen die prachtige lantaarntjes van Household Hardware Ik wist meteen dat ik ze de komende herfst bij ons in huis zou willen. Ik zag het beeld al voor me van een mooie grote tak met de gezellige pom-pom lampjes erin en hier en daar wat lantaarntjes eromheen... Dus, tak meegenomen van de hei en hij klemt nu precies tussen het tv-meubel en plafond zodat hij stevig blijft staan :)) De lantaarntjes hangen er nu gezellig aan (hoewel ik ze er niet aan durf te laten hangen als ik van huis ben hoor)
Het leuke van deze lantaarns is dat het een gerecycled product is, ze zijn gemaakt van oude jampotten. Grappig toch? Ze zijn verkrijgbaar in zilver of goud en er zijn 2 formaten. Kijk hier als je direct naar hun webshop wil.Zo met het daglicht komt het niet zo uit op de foto's, maar 's avonds ziet het er super gezellig uit met al die lampjes en kaarsjes!
De zwarte sterren zijn overigens een nieuw product van Jotte, ze liggen inmiddels in de shop
  • Love
  • Save
    8 loves 1 save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...