Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Let's blog some shit

letsblogsomeshit.dk
28årig eventkoordinator i Odense. Jeg holder mig selv i hånden, har tatoveret GRL PWR og CHEESE + FRITTER på kroppen, går tur med mine to hunde, drikker for meget - både kaffe, sprut og Cocio - og spiser også for meget. Især fritter og bland-selv-slik, og lader aldrig chancen for en lakridspibe gå forbi. Min blog er selvironisk, personlig og fyldt med SHIT jeg elsker. Følg med og bliv forarget over min fuck off attitude til resten af menneskeheden, alt imens jeg prøver at skjule min håbløse romantiske side.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...