Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Liisiish - Just when you thought you knew me

liisiish.blogg.se
Lisa var namnet, och det har det varit sedan en augustikväll 1991. Jag gillar att se mig själv som en glad, positiv och något smått galen tjej med lite väl många intressen. Som de flesta i min ålder älskar jag att lyssna på musik, men jag älskar att läsa minst lika mycket. Ett stort intresse som vuxit fram under de senaste åren är fotografi och sedan något år tillbaka har även matlagning fallit mig i smaken. På bloggen skriver jag sådant som faller mig in. Det kan vara allt från vad jag har för mig på dagarna, till egna erfarenheter och tankar, allt från fotografier till låtar jag lyssnar på och tatueringar jag skaffat. Jag kan även dela med mig av shopping och inredning, även om detta sker mer sällan.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...