Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Liliths liv och leverne

lilithsliv.blogspot.com
31-årig tant som äntligen vuxit upp. Efter 15 år hos läkarna har de nu kommit fram till diagnosen Borderline, dock utan självskadebeteende. Jag skriver öppet och ärligt om det mesta, jobbigt som glatt, det hamnar här. Mina tre hjärtan är Maja 7 år, Leo 5 år som bor hos mig på heltid, och Rasmus 13 år som bor hos sin pappa. Tillbringar allt för mycket tid med att sitta på Facebook, fundera på vad jag ska bli när jag blir stor och att städa. Har bloggat sedan 2005 till och från. Min personliga terapi, blandat med små funderingar, recept och allt annat som ingår i livet.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...