Lisanne van de Klift

lisannevandeklift.nl/interieur-blog-lisanne · Sep 3, 2015

Stylingtip | Slaapkamer

Onze slaapkamer is een ondergeschoven kindje. We kozen zeven jaar geleden voor vloerbedekking op de slaapkamer, maar eerlijk gezegd pakte de kleur iets anders uit dan de bedoeling was. Ik dacht dat het grijs was, maar er zit toch ook een blauwtint in. Het is het gewoon net niet.

Wanneer de basis van je interieur niet goed is, dan is het lastig om er nog iets leuks van te maken. Met een goede basisstukken in huis, je vloer, de muren en de belangrijkste meubelstukken, kan je alle kanten op. Dat is echt iets wat ik geleerd heb in de afgelopen jaren.

Hoe fijn is het dan om iets te vinden, waardoor de hele ruimte een heuse boost krijgt?! Het zachtroze doorgestikte plaid op het bed fleurt en hipt de slaapkamer helemaal op. De plaid is van Fest Amsterdam en is verkrijgbaar in de webshop Ook in het paars.

Van Ook in het paars kreeg ik een grote doos met allerlei plaids, dekens en kussens erin. Een feestje om mee aan de slag te gaan en om het bed mooi mee op te maken. Naast de plaid en het kussentje van Fest Amsterdam zie je op bed ook twee prachtige grafische plaids van Tina Ratzer liggen in groen en roze tinten. Ik ben fan van deze dekens. Stoer en warm. Ze zijn uitgevoerd in verschillende kleuren en elke kleur vind ik even mooi.

Ook zie je op bed een grijs met wit gestreept plaid liggen. Deze is gemaakt van katoen en daardoor heel zacht. Ook leuk voor een kinderkamer. En je ziet ook nog een klein stukje van een okergeel plaid.

Natuurlijk zijn niet alle plaids en kussens blijven liggen. Dan zou het een hele tour worden om ‘s avonds het bed in te komen en de volgende dag alles weer netjes op te maken. Ik mocht de producten stylen en fotograferen. Op de website van Ook in het paars staan de foto’s die ik maakte. De roze plaid is gebleven en heeft mij geïnspireerd om onze slaapkamer een vrolijke restyle te geven.

Het bericht Stylingtip | Slaapkamer verscheen eerst op Lisanne van de Klift.

View original
 • Love
 • Save
  1 love
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...