Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Livet med två busungar

empeliel.blogg.se
Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Enga ( född oktober 07) och Edvin ( född november 09). I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Om ni vill läsa om våran lilla familj eller behöver lite middagstips så tycker jag att ni ska kika in! ;)
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...