Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Lottas blogg

l8ah.blogspot.com
24-årig sprallig, skum och gift finlandssvensk Helsingfors-bo som bor i Åbo i Finland. Är socionom och barnträdgårdslärare. Mitt första barn föddes 25.11.2013. Bloggen handlar om mitt liv och träning (mammor hinner träna och äta bra) samt mitt intresse för kost (Low Carb och Paleo). Jag älskar styrketräning, kettlebells och TRX. Nuförtiden blir det också mycket baby- och familjegrejer av ganska naturliga skäl. Bloggen finns till för mina vänner, familjen och förstås ni som råkar hitta hit.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...