Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

♥ Vår kärlekssjäl

minbebis.com/blogg/mickasj
I min mage bor en skatt, En kärlekssjäl. Nu börjar nedräkningen!!!! Den 22:e april är det beräknat att skatten ska komma ut till oss. Vi väntar ivrigt!! Jag kommer bli en 24a årig mamma! Just nu är jag ett preggo så här vill ja skriva ner allt som händer så ja inte glömmer bort tiden som Barninkapslare som min sambo kallar mig. Jag och min sambo (Erik) har vart ett par i ett år precis. Ca 7 månader då ja upptäckte det ljuvliga plustecknet. Det här är första mannen jag bor med så allt e nytt o spännande. Hur kommer min framtid bli nu!!!? Gud så spännande!
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...