Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Lykkelig i hagen

lykkeligihagen.blogspot.se
Helt fra jeg var liten har jeg vært opptatt av hage. Både min far og min bestefar var hageelskere, så mye av hagegleden kan jeg takke dem for. Hagen min er full av "arvegods" og "suvenirer, i tillegg til planter jeg har kjøpt eller fått i gave. Blant favorittene er tulipaner, peoner, liljer, ridderspore og floks. Jeg er også opptatt av at hagen skal gi noe tilbake i form av spiselige vekster. Bloggen min vil omhandle alt fra frø via blomstring til foredling. Velkommen til min blogg!
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...