Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Magdalenas Värld

magdalenasvarld.se
Här får du ta del av mina innersta tankar. De tankar som har en tendens att snurra omkring i mitt huvud utan att hitta ut. Med hjälp av min blogg hittar jag struktur och kan sortera, för det har alltid varit ganska snurrigt. Jag är professionell till vardags. En målfokuserad kvinna i karriären som har en förmåga att hålla många bollar i luften. Privat rasar det titt som tätt och nödvändigheten i att finna balans pockar på för jämnan. Där fyller bloggen en stor funktion. Den föddes 2014 av politiska skäl. Jag var trött på den polarisering som började synas i sociala medier. Länkar som spottades ut till höger och vänster utan närmare eftertanke eller källkritik. Jag vill gå på djupet. Som den analytiska och reflekterande människa jag är ville jag se om vi kan försöka göra något bra av det vi har istället för att tänka nattsvart. Bloggen fick heta Bryt upp eftersom jag ville bryta upp från samhällets polarisering, ekorrhjulets monotona lunk och så mycket annat som tyngde i mitt privata liv. Den respons jag fått längs vägen är obeskrivlig. Förläggare har hört av sig och velat publicera men än så länge lever bloggen som numera heter Magdalenas värld sitt daliga liv enbart här ute i etern. Håll till godo, kommentera och skriv gärna en rad (länk...
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...