Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Magical Moments - Alex Engstrom

magicalmoments.spotlife.se
Jag heter Alexander Engström men skapar musik under namnet Alex Engstrom. Jag skapar elektronisk musik och då har jag märkt att det är många saker man kan kalla sig själv. DJ, Producent, Ljudtekniker, Remixer och så vidare. Jag bryr mig inte så speciellt mycket om vad jag egentligen är. Huvudsaken för mig är att skapa musik och ha kul medan jag gör det. För övrigt så är jag född 1993 i Örnsköldsvik och det är även där jag bor för tillfället. Jag bloggar mestadels om musik, och då är det främst housemusik det handlar om. Men inte alltid. Jag är även rätt intresserad av politik så det kan slinka igenom några politiska inlägg ibland.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...