Marlies

Styling: fonQ.nl

Op fonQ.nl vind je (woon)producten van bekende merken als Bloomingville, Hay, HK Living, vtwonen en Zuiver. Toen ik een tijdje geleden benaderd werd om mee te doen aan een styling- & fotografiewedstrijd van dit webwarenhuis kon ik ook niets anders dan ‘ja!’ zeggen. Samen met twee andere bloggers kreeg ik de taak het Two Tone bijzettafeltje van Zuiver (in een kleur naar keuze) te gebruiken en te stylen. Een superleuke opdracht, maar… ‘waar moet dat tafeltje dan staan?’, dacht ik direct. Gelukkig had ik al snel bedacht dat ik er iemand heel blij mee kon maken. Het tafeltje past namelijk perfect in het interieur van vriendin Joàn.

‘Omdat er in mijn huis niet veel plek meer is voor het Zuiver Two Tone bijzettafeltje deed ik de styling en fotografie ervan bij vriendin Joàn thuis. Het hippe tafeltje met een wit blad en blondhouten pootjes met witte ‘dip’ staat perfect tegen de groenblauwe wand in haar lichte huis.

Om de mooie blankhouten pootjes te benadrukken koos ik voor een styling waarin dit hout terug komt. Ik gebruikte hiervoor een boomschijf met dezelfde houten kleur en kandelaars van licht hout met hetzelfde ‘dip-effect’ als de pootjes van het tafeltje. De witte kaarsen en trosanjers maken het geheel fris. Daarnaast voegde ik twee typische ‘Marlies-items’ toe: een kaartje aan de muur met een fijne tekst en een huisje van beton. In mijn eigen huis vind je ook veel quotes en huisjes terug. Zo is het tafeltje een beetje van mezelf en een beetje van en voor Joàn geworden.’

Het resultaat van mijn styling is nu te vinden op fonQ.nl waar je ook kunt stemmen. Breng je stem uit, dan maak je kans op een Zuiver Two Tone bijzettafel in een kleur naar keuze t.w.v. € 79! Stemmen kan tot 31 oktober. Ik zou het superleuk vinden als je op mij wilt stemmen. Onder de stemmers – laat hieronder even weten of je hebt gestemd – zal ik een cadeautje verloten.

The post Styling: fonQ.nl appeared first on blog.mliees.com.

  • Love
  • Save
    6 loves
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...